Dameszwemmen bij zwemclub NZPC in De Binnenzee.

In het streven van de zwemclub NZPC om de beoefening van het zwemmen te bevorderen zijn we gestart met Dameszwemmen in Noordwijk. De volgende zwemsessie is op Zondag 9 september om 16:30-17:30. Vanaf 16:15 zijn alle geïnteresseerde dames uit Noordwijk van harte welkom!

Vanuit de omgeving kreeg NZPC verzoeken zwemsessies mogelijk te maken waarbij alleen dames van het zwembad gebruik kunnen maken zonder dat er mannen aanwezig zijn. Er bleken diverse dames geïnteresseerd om in een omgeving zonder mannen te kunnen zwemmen en ongedwongen in het water te kunnen ontspannen – door zich in te spannen.

Zowel de zwemclub NZPC, als de gemeente Noordwijk en het zwembad De Binnenzee ondersteunden dit idee waarna de eerste zwemsessies gepland zijn.
Omdat het Dameszwemmen nog in een beginfase zit, wordt per keer de entree geïnd van 5 euro per sessie. De minimale leeftijd is vanaf 12 jaar en de voorwaarde is dat de zwemmers in bezit zijn van een A en B zwemdiploma.

De zwemclub NZPC is tevreden dat hiermee een specifieke bijdrage wordt gegeven aan de beoefening van het zwemmen voor een brede groep in Noordwijk en hopen op voldoende animo om het initiatief levensvatbaar te maken.
Verdere planning rond het Dameszwemmen kunt u vinden op de website van de zwemclub: NZPC.nl

2 Comments

  1. Pingback: Ladies only | Welkom bij Zwembad BinnenZee

Comments are closed