Lidmaatschap

Als je interesse hebt om met NZPC mee te sporten, kun je 3 training/ lessen op proef meedoen, waarna je lid kan worden.
Lid worden van de NZ&PC kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Wijziging lidmaatschapsgegevens

Elk lid dient de ledenadministratie op de hoogte te stellen van wijzigingen met betrekking tot adres, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden aan de ledenadministratie per e-mail.

Lidmaatschap beëindigen

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd in het volgende seizoen. Indien je het lidmaatschap wil stopzetten, dien je dit altijd (met vermelding van reden afmelding, naam en geboortedatum) vóór 1 juli schriftelijk op te zeggen via een mail naar de ledenadministratie. Voor leden met een startvergunning worden de teams in juni opgegeven waardoor de opzegtermijn opzegtermijn 3 maanden is: 1 juni.

Contributie

De contributieheffing vindt plaats eind September via automatische incasso. De jaarlijkse bijdrage startvergunning voor de KNZB wordt in september ge-int en geldt voor het lopende zwemseizoen.

Contributie per seizoen2022/2023
Jeugd recreatie111 Euro
Volwassenen recreatie (Fit&Fun)107 Euro
Jeugd waterpolo (tot 13 jaar)111 Euro
Jeugd waterpolo (vanaf 13 jaar)204 Euro
Volw. waterpolo226 Euro
Jeugd wedstijd204 Euro
Volw. wedstrijd226 Euro
Startkaart 35 Euro
Inschrijfgeld 10 Euro

 

Jeugdsportfonds

NZ&PC werkt samen met het Jeugdsportfonds
Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.
Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds en
Jeugdfondssportencultuur.

Corona regels in BinnenZee.

Comments are closed