Fit & Fun

20140513_Driessen_Aquafit_6784web

De zwemafdeling Fit & Fun is een groep enthousiaste zwemmers en -sters binnen de Noordwijkse Zwem- en Polo Club.

Met leeftijden tussen de 20 en 80 jaar kan het een brede leeftijdscategorie genoemd worden die iedere donderdagavond trainen van 19:30-20.15 uur.

De training is bedoeld voor iedereen die op een individuele ontspannen manier willen zwemmen en gerichte oefeningen willen doen, voor het behouden of verbeteren van de conditie en zwemtechnieken.

Er wordt gezamenlijk op eigen tempo banen gezwommen om de spieren los te maken met als uitgangspunt: heerlijk ontspannend maar inspannend bezig te zijn.

Daarnaast kent de volwassenen recreatie afdeling verschillende momenten per jaar om gezamenlijk op een ontspannende wijze buiten het bad met elkaar om te gaan. Zoals eens per jaar een kleine officiële vergadering die gehouden wordt, óf in de maand oktober, óf november. Hier wordt het jaarprogramma besproken en kunnen de leden op- en aanmerkingen plaatsen. Deze avond wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een lekker kopje koffie.

Om de sfeer te proeven kunt u vrijblijvend drie trainingen bijwonen. Indien u wilt deelnemen aan de volwassenen recreatie, dan kunt u zich melden op donderdagavond om 19:30 uur in de zwemzaal van zwembad BinnenZee. U kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te sturen aan de ledenadministratie. Veel plezier toegewenst.

Hier vind U de zwemagenda van Fit&Fun.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de secretaris.

Corona regels in BinnenZee.

Ouderenzwemles
Sportfondsen BinnenZee organiseert in samenwerking met de Noordwijkse Zwem en Polo Club Ouderenzwemles, voor cursisten van 18jr en ouder.
Dit is onderdeel van het Nationaal Sportakkoord.
Deelnemers worden hierbij lid van NZ&PC van Fit &Fun.
Daarnaast is er een bijdrage van € 3.50 per zwemles voor instructie – die aan de kassa van het zwembad wort betaald.

Klik voor meer info: Ouderenzwemles Binnenzee

Comments are closed