Dameszwemmen


In het streven van de zwemclub NZPC om de beoefening van het zwemmen te bevorderen zijn we gestart met Dameszwemmen in Noordwijk. De zwemsessies zijn op Zondag van 16:00-17:00. Vanaf 15:45 zijn alle geïnteresseerde dames van harte welkom!

Vanuit de omgeving kreeg NZPC verzoeken zwemsessies mogelijk te maken waarbij alleen dames van het zwembad gebruik kunnen maken zonder dat er mannen aanwezig zijn. Er bleken diverse dames geïnteresseerd om in een omgeving zonder mannen te kunnen zwemmen en ongedwongen in het water te kunnen ontspannen – door zich in te spannen.

Zowel de zwemclub NZPC, als de gemeente Noordwijk en het zwembad De Binnenzee ondersteunden dit initiatief waarna de eerste zwemsessies gepland zijn.

Omdat het Dameszwemmen nog in een beginfase zit, wordt per keer de entree geïnd van 5 euro per sessie.
Men kan ook inschrijven bij NZPC (kosten 10 Euro/jr) en dan een 10 badenkaart kopen voor 30 Euro. U kunt zich hier inschrijven.

De zwemclub NZPC is tevreden dat hiermee een specifieke bijdrage wordt gegeven aan de beoefening van het zwemmen voor een brede groep in Noordwijk en hopen op voldoende animo om het initiatief levensvatbaar te maken.

De dames-zwemuren worden als nieuws item gepubliceerd.

Waarom moet ik elk jaar 10 euro betalen als ik een knipkaart neem voor Dameszwemmen bij zwemvereniging NZPC?
De zwemvereniging is een groep mensen die samen zwem-activiteiten ondernemen, waarvoor de leden contributie betalen om de club te steunen. Deze leden van de zwemclub hebben rechten, zoals in de ledenvergadering mogen meepraten over het beleid van de club.
Als lid van NZPC ben je automatisch verbonden aan de zwembond KNZB en ben je verzekerd in het zwembad.
Bij het Dameszwemmen konden we geen vaste zwemtijden afspreken omdat het ledental nog niet stabiel was. Daarom kun je ‘eenmalig betalen’ of een knipkaart kopen met 10 knipjes.
Voor een knipkaart betaal je 30 euro en wordt je lid van de zwemclub NZPC, je betaalt dan jaarlijks ( begin oktober) 10 euro contributie.

Is het voordeliger als ik lid wordt en een 10 banenkaart koop?
Als je lid wordt en een knipkaart voor 10 banen koopt, dan betaalt je 40 euro.
Als je 10x komt zwemmen (zonder knipkaart) dan betaal je 50 euro.
Ofwel, als je 9x komt zwemmen per jaar – of meer – ben je goedkoper uit met lid worden en een knipkaart kopen.

Overigens: we zwemmen ca 30x per jaar, waarbij uren uitvallen door vakantie, ramadan en andere afspraken.

Comments are closed