Oranjemannen op bezoek bij NZ&PC

Ter voorbereiding op het Olympisch seizoen 2019-2020 komen de waterpolomannen van Oranje naar Noordwijk. Zij zullen onze vereniging bezoeken op vrijdag 30 augustus. 

20-07-2018: 
Waterpolowedstrijd tussen de heren van Turkije en Nederland tijdens de 33e LEN Europees kampioenschappen in zwembad Bernat Picornell Barcelona
Foto: Gertjan Kooij              waterpolo.nl/beeldboot

In samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin, Gemeente Noordwijk, Zwembad Binnenzee en volleybalvereniging NOVO zijn er 30 augustus tal van sportieve activiteiten en inspirerende presentaties georganiseerd.

De mannen starten met een toernooitje beachvolleybal, verzorgd door volleybalvereniging NOVO. Als extra heeft NOVO aangeboden om voorafgaand daaraan een beachvolleybal clinic te verzorgen voor de jeugdleden van NZ&PC!

De oranjemannen zullen eind van de middag een waterpolo clinic verzorgen voor jeugdleden van NZ&PC, NOVO en waterpolo verenigingen uit de regio. Waarna vervolgens onze D- en E-jeugdleden de harde strijd aan gaan met de oranje mannen in een wedstrijd! De oranje mannen kunnen hierbij natuurlijk al jullie steun gebruiken vanaf de tribune, want onze jeugd is in topvorm na de clinic! Na deze spannende wedstrijd, is er een borrel voor NZ&PC leden en genodigden in het zwembad en natuurlijk voor de jeugd de kans om op de foto te gaan met hun helden en handtekeningen te verzamelen!

De avond staat tenslotte in het teken van presentaties van Hans Nieuwenburg (manager oranjemannen) en Harry van der Meer (bondscoach oranjemannen) in Grand Hotel Huis ter Duin. Met dank aan Grand Hotel Huis ter Duin hebben de oranjemannen daarna ook nog een prachtige plek om in Noordwijk te overnachten!

Programma:

13.00 uur Clinic beachvolleybal NOVO op het strand van Noordwijk

16.00 uur Ontvangst oranjemannen in zwembad Binnenzee

16.15 uur Waterpolo clinic voor de jeugd

17.15 uur Wedstrijd D- en E-jeugd / Oranjemannen

18.00 uur Borrel voor leden NZ&PC en genodigden in zwembad Binnenzee

20.00 – 22.00 uur Avondprogramma in Grand Hotel Huis ter Duin voor NZ&PC leden en genodigden.

Voor meer informatie over deze dag is er onder NZ&PC leden een nieuwsbrief verspreid. Vergeet je niet aan te melden voor de beachvolleybal clinic, waterpolo clinic en/of avond in Grand Hotel Huis ter Duin!

Voor overige vragen/opmerkingen kan je altijd mailen naar evenementen.

Comments are closed