Dameszwemmen


In het streven van de zwemclub NZPC om de beoefening van het zwemmen te bevorderen zijn we gestart met Dameszwemmen in Noordwijk. De zwemsessies zijn op Zondag van 16:30-17:30. Vanaf 16:15 zijn alle geïnteresseerde dames van harte welkom!

Vanuit de omgeving kreeg NZPC verzoeken zwemsessies mogelijk te maken waarbij alleen dames van het zwembad gebruik kunnen maken zonder dat er mannen aanwezig zijn. Er bleken diverse dames geïnteresseerd om in een omgeving zonder mannen te kunnen zwemmen en ongedwongen in het water te kunnen ontspannen – door zich in te spannen.

Zowel de zwemclub NZPC, als de gemeente Noordwijk en het zwembad De Binnenzee ondersteunden dit initiatief waarna de eerste zwemsessies gepland zijn.

Omdat het Dameszwemmen nog in een beginfase zit, wordt per keer de entree geïnd van 5 euro per sessie.
Men kan ook inschrijven bij NZPC (kosten 10 Euro/jr) en dan een 10 badenkaart kopen voor 30 Euro. U kunt zich hier inschrijven.

De zwemclub NZPC is tevreden dat hiermee een specifieke bijdrage wordt gegeven aan de beoefening van het zwemmen voor een brede groep in Noordwijk en hopen op voldoende animo om het initiatief levensvatbaar te maken.

De dames-zwemuren worden als nieuws item gepubliceerd.

Corona regels in BinnenZee.

Comments are closed