Stelvio for Life – zwemactie voor het goede doel.

NZPC organiseert banen zwemmen voor ‘Stelvio for Life’ op donderdag 25 augustus om geld op te halen voor kankeronderzoek. 

Maaike, lid van NZPC ‘Fit en Fun’, en haar echtgenoot Guus verloren vorig jaar rond deze tijd hun zoon Felix van 23 jaar aan de gevolgen van kanker. Tijdens het ziekbed en daarna, is sport een van de afleidingen geweest. Nu willen we samen sport gebruiken om geld op te halen voor anderen die vechten tegen deze ziekte. Guus en vriend Hein gaan dit jaar de sportieve uitdaging aan om op de racefiets de berg Stelvio in Italië te beklimmen, met Felix in het hart en hoofd.

Als sportieve steun wil zwemvereniging NZPC hen helpen: vergelijkbaar met de fietsactie ‘Stelvio for Life’ kun je op donderdagavond 25 augustus (individueel of in teamverband ) de hoogte van de berg Stelvio in het water zwemmen. In plaats van 1533 meter klimmen gaan we 61 baantjes zwemmen in De BinnenZee in Noordwijk. Je mag dat zelf doen, of samen met je vrienden, zodat de 61 banen worden gehaald.

Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon en dat zal volledig worden gedoneerd aan de stichting Stelvio for life. Natuurlijk zou het geweldig zijn als je door middel van een eigen creatief plan (misschien een sponsor zoeken per baantje?) meer wilt doneren.

Aanmelden kan via de mail – en ook op de avond zelf tot 20.00 uur in het zwembad. Je (of je team) krijgt dan een stempelkaart waarop de banen worden bijgehouden. Het evenement zal beginnen om 19.00 en er kan gezwommen worden tot 20.30 uur.

Meer informatie: Stelvio voor Life 

Sportieve groeten, Debby en Maaike,

namens NZPC ‘Fit en Fun’

Comments are closed