NZPC Bingo!

Beste leden van NZPC – Hallo allemaal!

Omdat we al een tijdje niks leuks met de vereniging konden ondernemen, is het plan ontstaan om een digitale vereniging activiteit te organiseren.
We hebben het volgende bedacht:

De online bingoshow! De virtuele bingoshow is gebaseerd op de populaire Foute Bingoshow: de grootste en meest hilarische bingoshow van Nederland. Anders maar nog steeds hilarisch!
Iedereen neemt vanuit huis deel aan het uitje. Het enige waar jullie voor hoeven te zorgen is een laptop, internetverbinding en een lekkere versnapering.

Zie jij het al voor je? Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart. Braaf te wachten op het eerste getalletje dat wordt gedraaid. Leuk, zo’n ouderwetse bingo. Dan ineens volgt de verrassing. ‘We gaan nu de dansronde spelen’, roept de presentator. Kortom: de virtuele bingoshow is de gezelligheid van een ouderwetse bingo gecombineerd met ludieke opdrachten. En dan helemaal online. Wel zo coronaproof ;-).
Gedurende de bingo komen er verschillende rondes voorbij. Iedere ronde heeft zo zijn eigen thema. Een paar voorbeelden:
Internationale ronde: Alle balletjes worden in een andere taal opgelezen. Hoe is jouw talenknobbel? Nummertje quatorze!
Turboronde: De balletjes worden in een razend tempo gedraaid en aan de deelnemers getoond. Houden jullie het nog bij?

De bingo vindt plaats op je eigen bank op zaterdag 12 juni om 20.00uur, wij regelen alles voor je!

Het lijkt ons leuk om weer een gezellige activiteit met elkaar te doen binnen onze zwemclub, en natuurlijk doe je gewoon mee!

Toch?!
Geef je voor 6 juni op via onderstaand email adres en vermeld hierbij je adres en met hoeveel personen je de bingo gaat spelen.
nzpcdames1@hotmail.com

We zien jullie online!

De (bingo) ballllen!
De NZPC feestcommissie

Comments are closed