Maart Smeltink Toernooi op 6 juni 2015

Marthijs MVP 2014

Marthijs MVP 2014


Op zaterdag 6 juni 2015 organiseren we voor de 30e keer het Maarten Smeltink waterpolo toernooi.

Wanneer en hoe laat:
Op zaterdag 6 juni 2015 organiseren we voor de 30e keer het Maarten Smeltink toernooi, we hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn om dit toernooi tot een groot succes te maken. Een gezellige middag met alle poloers bij elkaar.
We gaan om 15.00 uur van start en sluiten om 18.00 uur het toenooi af. Als het weer het toelaat drinken we op het terras een borrel, anders doen we het in de nieuwe kantine van zwembad Binnenzee. Zoals gewoonlijk hebben we ook de welbekende loterij waarmee een hoop prijzen zijn te winnen en nartuurlijk niet te vergeten de uitreiking van de welbekende MAARTEN SMELTINK TROFEE voor de meest waardevolle speler van afgelopen seizoen.

Locatie:
Zwembad Binnenzee

Voor wie:
Voor leden, oud-leden, ouders van de jeugd, vrienden/kennissen.

Vorig jaar hebben we oud-leden uitgenodigd en ook dit jaar is het zeker de bedoeling dat de oud-leden weer op dit toernooi aanwezig zullen zijn,
Uiteraard verwachten nartuurlijk dat de ouders van de jeugd aanwezig is om ook een afsluitend wedstrijdje mee te spelen.

Waarom:
Het Maarten Smeltink toernooi organiseren we elk jaar ter nagedachtenis aan Maarten Smeltink. Maarten was een van de grondleggers van de waterpoloafdeling van de NZ&PC. Het toernooi staat bekend als een keune waterpolo middag voor jong en oud en een gezellige afsluiting van het poloseizoen.

Gezellig als je er bij bent en heb je vrienden of kennissen of ken je iemand die het ook leuk zou vinden om een potje waterpolo te spelen, neem hem of haar gerust mee!
We zien jullie allemaal met veel plezier op zaterdag 6 juni 2015. Zoals gezegd starten we om 15.00 uur dus zorg dat je er uitelijk om 14:40 aanwezig bent voor de indeling van de teams.

P.s, Voor de loterij zoeken we nog cadeau’s/giften. Alles is goed, fietstassen, schilderijen van de Noordwijkse kust, toegangskaartjes voor Soldaat van Oranje, anderhalf ons rookvlees……
Dus als er mensen zijn die iets willen sponsoren of iemand weet die graag wil sponseren, graag even een mailjte naar waterpolo@nzpc.nl

Comments are closed