Jeugd zomer waterpolo kampen

Waterpolokampen.nl organiseert weer onwijs gave waterpolokampen deze zomer. Een aantal van onze leden hebben hier afgelopen herfst aan meegedaan en vonden het heel leuk en leerzaam. 

De zomer waterpolokampen worden georganiseerd in de 1e week van de zomervakantie per regio voor jeugd t/m 15 jaar. In regio Midden wordt het georganiseerd in zwembad de Hoorn in Alphen aan de Rijn. Naast natuurlijk waterpolo, worden er andere activiteiten georganiseerd zoals waterskiën, klimmen, lasergamen en paintballen. Het is een uniek waterpolokamp met hoogstaand waterpolo, teambuildingsactiviteiten, recreatieve spellen en volop gezelligheid.

Voor de locatie Midden Nederland hebben ze grote legertenten en een aantal kleine tentjes voor de overnachting. De kosten voor het zomer waterpolokamp zijn 380 euro voor 5 dagen inclusief 2x per dag een waterpolo training, recreatieve activiteiten en de gehele dag all-in verzorging en nog veel meer. 

Per zomerkamp hanteren ze de volgende kortingen:

  • 10% korting voor gezinsleden, dus 342 euro*
  • 350 euro bij inschrijving van 8 – 10 deelnemers van dezelfde vereniging
  • 325 euro bij inschrijving van 12 deelnemers of meer van dezelfde vereniging

*De gezinskorting geldt alleen wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van de verenigingskorting, dus niet er nog eens bovenop. Uiteraard geldt het laagste bedrag dan.

De aanmeldingen zijn in volle gang, de regio Noord week zit al vol. Dus mocht je erbij willen zijn en heb je je nog niet opgegeven, schrijf je snel in en zorg ervoor dat je een plekje bemachtigd. Vol = vol. Inschrijfformulier: https://forms.gle/aXj8GPZeTD7eXU2M6

2022 04 – Flyer zomerkampen 2022

 

Comments are closed