Zwem mee met Maarten tijdens de 11-stedenzwemtocht

Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Maarten, zelf ex-kankerpatiënt, zwemt de 11-stedentocht om met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Zwem mee met Maarten en kom 11-honderd meter zwemmen!

NZ&PC en zwembad BinnenZee nodigen inwoners van Noordwijk en omgeving, jong en oud, om mee te doen met een heus meezwem-evenement en daarmee Maarten te helpen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek! Meezwemmen kan dit keer gewoon in zwembad BinnenZee. De opbrengst gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Net als Maarten starten wij om 17.30 uur, maar dan in het wedstrijdbad. Haal jij de 11-honderd meter (44 banen)? Wij tellen de meters die je maakt. Na elke vier banen ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart! Ook kleine(re) bezoekers kunnen meedoen. Ben je jonger dan 12 jaar? Zwem dan 11 banen! Na elke baan ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart.

Zwem je mee? Koop je tickets via de receptie van Zwembad BinnenZee of de webshop op www.binnenzee.com Deelname kost 11 euro. Deze € 11,00 doneren wij aan de Maarten van der Weijden Foundation. Enthousiast? Je kan je bovendien laten sponsoren door familie, kennissen of buren door een eigen pagina aan te maken op www.11stedenzwemtocht.nl. Je kan ook doneren via de teampagina.

Voor wie liever op het droge blijft: alleen aanmoedigen of sponsoren mag natuurlijk ook.

 

Comments are closed