Zaterdag 23 juni 15:00 MST polo-toernooi.

Aanstaande zaterdag is het jaarlijkse Maarten Smeltink Toernooi bij de zwemvereniging NZ&PC in Noordwijk – in het zwembad De Binnenzee. Om 15:00 worden de deelnemers verwacht en worden de teams ingedeeld. De wedstrijden starten om 15:30. Alle leden, familie en oud-leden zijn welkom.
’s Avonds is er een loterij met leuke prijzen en een heerlijk buffet om samen gezellig het zwemseizoen af te sluiten. Gaarne jullie energieke deelname om dit festijn wederom tot een groot succes te maken!

Het Maarten Smeltink toernooi organiseren we elk jaar ter nagedachtenis aan Maarten Smeltink die een van de grondleggers van de waterpoloafdeling van de NZ&PC was. Het toernooi staat bekend als een keune waterpolo middag voor jong en oud en een gezellige afsluiting van het poloseizoen.

Gezellig als je er bij bent en heb je vrienden of kennissen of ken je iemand die het ook leuk zou vinden om een potje waterpolo te spelen, neem hem of haar gerust mee!
We zien jullie allemaal met veel plezier aanstaande zaterdag om 15.00 uur, en neem contant geld mee voor de loterij en het buffet!

4 Comments

    • ah jammer jammer jammer, ik kan niet. dat valt samen met het teamuitje van Katwijk.

Comments are closed