Wedstrijdzwemmen

Olympic Games 2012 Swimming

Wedstrijdzwemmen bij NZ&PC is de volgende stap in de zwemsport nadat je het C diploma hebt gehaald. Behalve je diploma moet je ook beschikken over goede basis vaardigheden in school- borst- en rugslag zodat je kan aansluiten bij de andere zwemmers. Als je jouw techniek en snelheid wilt verbeteren en je beschikt over de motivatie om stevig te trainen dan is het wedstrijdzwemmen bij NZ&PC echt iets voor jou.

We leren je de slagen te perfectioneren en we gaan jouw uithoudingsvermogen langzaam verbeteren waardoor je sneller gaat zwemmen en dit ook langer kunt volhouden. De startduik en keerpunten zijn ook onderdeel van de training. Voor de trainingen hebben we 2 lesuren tot onze beschikking op maandag en woensdag van 18.00-19.00 uur.

De wedstrijdafdeling zit momenteel in een opbouwfase waardoor er geen wedstrijden worden gezwommen behalve op trainingen en op NZ&PC evenementen. De zwemtijden van alle slagen worden regelmatig gemeten omdat het heel leuk is om elke keer jouw persoonlijk record te verbeteren.

Je bent van harte welkom om een aantal keren gratis mee te komen trainen.
Meld je aan bij trainer John de Klerk.

Trainingsschema

Comments are closed