PLONS! We zijn weer begonnen!

Maandag 31 augustus zijn we weer gestart met trainen. Iedereen stond natuurlijk weer in de startblokken om weer lekker in het water te liggen! En de opkomst bij in ieder geval de waterpolo training was zeer hoopgevend op een top seizoen.

Komend seizoen hebben we twee Heren teams, een dames team, een DG team en twee EG teams. Uitbereiding in de jeugd dus! Daarnaast bijven we actief met recreatief zwemmen, het succesnummer van de donderdag avond waar onze talenten worden gevormd. Wedstrijdzwemmen pakken we uiteraard ook dit jaar op om zwemtalent verder te ontwikkelen. Kortom een mooi breed seizoen is gestart.

Omdat we dit jaar wat aanpassingen hebben in de trainingstijden hebben we de nieuwste trainingstijden (zie trainingsschema) op de website gezet.

Helaas zijn we nog niet van Corona af. Het virus waart nog rond en komt op sommige plekken onverwacht weer op. Om zorg te dragen dat wij daar dit seizoen zo min mogelijk last van krijgen blijven we in het zwembad en daarbuiten aandacht vragen voor de regels waar wij ons aan houden. De maatregelen die van kracht blijven en waaraan wij ons dienen te houden staan ook in de folder van het zwembad.

De algemene voorzorgmaatregelen van zwembad BinnenZee blijven van kracht:

Daarnaast dienen bezoekers boven de 18 jaar in het gehele pand 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering op deze regel is van kracht tijdens het uitoefenen van waterpolo of banenzwemmen. Wanneer de betreffende activiteit is afgelopen treed de 1,5 meter afstand regel direct weer in werking.

Hoe we omgaan met de horeca rondom wedstrijden en na de donderdag avond training moeten we in overleg met het zwembad nog bekijken. Daarnaast verwachten we vanuit de KNZB nog wel richtlijnen.

Heel veel plezier dit seizoen!

Comments are closed