NZ&PC Waterpolo team onder de 13 kampioen in de regio!

NZ&PC heeft een succesvol seizoen achter de rug, waarin het gemengd D-jeugd waterpolo team (<13 jaar) kampioen is geworden! Het team heeft 18 wedstrijden gespeeld en 17 gewonnen, tegen oa AZC Alphen, ZVL Leiden, Sassenheim en ZV Katwijk. De geduchte concurrent AZC, dat het hele seizoen 1e stond, en waarvan NZ&PC de uitwedstrijd verloor met 3-4, werd aan het eind van het seizoen in zwembad Binnenzee met 5-3 verslagen! Het was een spannende en sensationele wedstrijd! De laatste twee wedstrijden waren cruciaal voor de onderlinge uitslag en het doel saldo.

NZ&PC heeft de laatste jaren focus op de jeugd en sinds dit seizoen ook een specifiek jeugd beleid. Daarnaast zijn er 7 trainers opgeleid door voormalig bondscoach Peter-Paul Metz en Sven Spijkerman – grote namen in de waterpolo sport. Dit jeugdbeleid en de opleiding heeft direct effect gehad in dit mooie seizoen. Het volgen van een plan, investeren in de jeugd, in passie, in plezier, in teams en het volgen van een droom gaat NZ&PC nog veel meer brengen.

Wil je net als deze meiden en jongens genieten van waterpolo? We zijn op zoek naar nieuwe jeugdleden! Met name meiden tussen de 11 en 14 jaar zijn schaars, maar iedereen is van harte welkom! Kom zeker een keer meetrainen! Meld je hier aan om mee te trainen.

 

 

One Comment

Comments are closed