Noordwijkse zwemkampioenschappen 2019

Op donderdag 21 november heeft de 3de editie van de Noordwijks Zwemkampioenschappen plaats gevonden in zwembad Binnenzee. Er hadden zich 51 zwemmers ingeschreven die met elkaar de confrontatie aangingen in totaal 12 leeftijdscategorieën. De meeste zwemmers waren leden van NZ&PC en ZV Noordwijkerhout maar er hadden zich ook oud-leden en inwoners van omliggende gemeenten dorpen aangemeld. Al met al een gevarieerd gezelschap van jongens, meisjes en volwassenen die er een gezellige en sportieve avond van hebben gemaakt.

De kinderen zwommen schoolslag, rugslag en vrije slag.  De senioren zwommen 50 mtr school- en rugslag en 100 mtr. wisselslag. De 3 tijden werden bij elkaar opgeteld en de zwemmer met de kortste totale zwemtijd werd winnaar en zwemkampioen van Noordwijk. Na afloop was er voor iedereen een medaille en voor de winnaars de titel: “Noordwijks zwemkampioen”.

 

We kunnen weer spreken van een geslaagd evenement en NZ&PC hoopt in samenwerking met ZV Noordwijkerhout ook volgend jaar weer een Noordwijks Zwemkampioenschap te kunnen organiseren. Bedankt aan alle vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt!

Op de foto de nieuwe Noordwijkse kampioenen. Bij de dames: Jet Hogervorst, Niki van Gijlswijk, Suuz Griekspoor, Dominique v/d Wilk, Tess Bakker en Mariska van Leeuwen. Bij de heren: Faas Heemskerk, Alex Matser, Luuk Knijnenburg, Milan de Groot, Thijs Huizer en Bert Duivenvoorde.

De uitslag noordwijkse zwemkampioenschappen 2019 en foto’s zijn binnenkort te vinden op de website. (fotografie: Frank Straathof)

 

One Comment

Comments are closed