Mededeling van de voorzitter

Na 12 jaar in het bestuur gezeten te hebben van de Noordwijkse Zwem- en Polo Club, heb ik besloten mijn functie als voorzitter op te zeggen. Ik heb in deze jaren hele leuke momenten meegemaakt, bijvoorbeeld de aanloop naar het nieuwe zwembad of het 40 jarig bestaan met het bezoek van de Oranje waterpolo heren. Maar ook mindere momenten, toen ik in 2016 alleen overbleef als dagelijks bestuurslid.

Op dit moment hebben we een voltallig bestuur, dat bruist van de energie. Met Harry van Teijlingen als penningmeester, Caroline Ruiter als secretaris en Gerbrand Ruiter als voorzitter waterpolo. Voor mij schept dat de mogelijkheid om te stoppen met mijn bestuurstaken, omdat ik weet dat de vereniging in goede handen is.

Ik wil de komende 2 jaar gebruik maken van mijn levensloop verlof, hetgeen betekend dat ik een aantal langdurige vakanties ga inplannen. Een leuke periode ligt dus in het verschiet, maar hierdoor ben ik helaas minder beschikbaar voor de vereniging.

Dit betekend dat de functie van voorzitter vacant is, we zullen hiervoor een Algemene Ledenvergadering aankondigen, om een nieuwe voorzitter te benoemen. Kandidaten kunnen zich melden bij het secretariaat. Gerbrand Ruiter heeft zich inmiddels aangemeld als kandidaat, maar graag zien we ook tegenkandidaten vanuit de vereniging. Lijkt het je iets, laat het ons dan weten.

Met sportieve groet,
Koen van Dijk,
Voorzitter NZ&PC

5 Comments

  1. Koen je hebt het lang vol gehouden het was niet altijd makkelijk wij hebben altijd goed samen gewerkt veel plezier van wat vrije tijd

  2. Koen Dijk Van bedankt. Altijd goed met je samen gewerkt.

  3. Bedankt voor alle jaren!!👍🏻

  4. Bedankt voor alles Koen en geniet straks van je vrije tijd! 👍💐

  5. Hi Koen, Heel Veel dank voor je inzet, je uren en energie voor de zwemclub!
    Het gaat je goed! Groet Harry

Comments are closed