Laatste kans om je aan te melden voor de beste dag van jouw zomer!

Vergeet je niet aan te melden voor de beachvolleybal clinic, waterpolo clinic en/of avond in Grand Hotel Huis ter Duin met de Nederlandse waterpolomannen!

Foto: Beeldboot/Gertjan Kooij

Alle jeugdleden van NZ&PC, of je nou recreatie, wedstrijd of pololid bent, meld je aan voor de waterpolo clinic en beachvolleybalclinic van NOVO! Hartstikke leuk om nieuwe dingen te leren en natuurlijk om handtekeningen te verzamelen van de spelers!

Alle leden van NZ&PC, of je nou bij fit&fun zwemt, training geeft, een ouder bent van een recreatielid, iedereen is welkom voor de inspirerende avond in het Grand Hotel Huis ter Duin! Harry van der Meer, bondscoach en Hans Nieuwenburg, manager van de Nederlandse waterpolomannen zullen jullie meenemen in hun verhaal hoe belangrijk ouders, vrijwilligers en trainers zijn om pupillen te helpen in hun ontwikkeling tot international.

Meld je aan door een mail te sturen aan evenementen met vermelding van je naam en waarvoor je je aanmeldt. Let op! Laatste kans om aan te melden is aanstaande zondag 25 augustus!

Comments are closed