Butterflyswim 2023

NZPC – Fit en Fun organiseert op donderdagavond 24 augustus 2023 het zwemevenement Butterflyswim om geld op te halen voor het goede doel Stelvio for Life.

Op donderdagavond 24 augustus kan je individueel of in teamverband de hoogte van de berg Stelvio in het water zwemmen. Dat is 1533 meter klimmen, ofwel 60 baantjes zwemmen in het zwembad. Je zwemt dus zelf 60 banen of samen met je vrienden samen allemaal een deel van de 1533 meter.

Het evenement zal beginnen om 19.00 uur en er kan gezwommen worden tot 20.30 uur. Aanmelden kan via de mail – en ook op de avond zelf in het zwembad tot 20.00 uur. Je (of je team) krijgen een stempelkaart en daarna kan je starten met zwemmen.

Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon en zal volledig worden gedoneerd aan de stichting Stelvio for life. Natuurlijk zou het geweldig zijn als je meer wilt doneren. Neem gerust introducees mee!

Bekijk de Butterflyswim pagina voor de achterliggende gedachte van dit evenement.

Stelvio for Life haalt geld op voor behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel (geïndividualiseerd kankeronderzoek). Vanuit de passie voor sport doen zij dit door het organiseren van het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life waarbij mensen fietsend, rennend of wandelend de berg de Stelvio in Italië beklimmen.

Sportieve groeten, Debby en Maaike,

namens NZPC Fit en Fun

Comments are closed